Bij Rob Roy’s vinden wij uw mening belangrijk. We horen dan ook graag hoe u de service en kwaliteit van de geleverde diensten heeft ervaren.

Laat hieronder een reactie achter, bij voorbaat dank!

Rob Roy’s

Schrijf hier uw ervaringen


Submit your review
* Required Field

Erg klantvriendelijk en professionele snelle service. Ik ben meer dan tevreden met de reparaties aan mijn schoenen. Daarom vond ik ook dat ik wel een

Jan 29, 2015 by Ruud

Erg klantvriendelijk en professionele snelle service. Ik ben meer dan tevreden met de reparaties aan mijn schoenen. Daarom vond ik ook dat ik wel een goede review op deze website moest plaatsen. Ik kan iedereen die zijn schoenen een nieuw leven wil geven, schoenmaker Rob Roy aanbevelen. Ga zo door Rob Roy, bedankt!


Laatst mijn nette schoenen bij rob roy gebracht. De zool was flink afgesleten en de schoenen waren flink verpest na een feestje. Rob roy heeft er nieu

Aug 21, 2012 by Johny Mees

Laatst mijn nette schoenen bij rob roy gebracht. De zool was flink afgesleten en de schoenen waren flink verpest na een feestje. Rob roy heeft er nieuwe zolen ondergezet en de schoenen weer laten glimmen als nooit tevoren. Bedankt!


RobRoy's , USA 4.8 5.0 12 12 Bij deze zeer klantvriendelijke schoenmaker kom ik regelmatig . Schoenen worden kundig herstelt en zien er weer piccobello uit. Ook de prijs kwaliteit verhouding is top .
Page:
12